Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü zeytin görmek

Rüyada küflü zeytin görmek

Rüyada küflü zeytin görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, alanında marka bir isim olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulur.

Rüyada küflü zeytin gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda kalıcı etki bırakabilirsiniz.

Rüyada küflenmiş zeytin görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalettir.

Rüyada küflü zeytin görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küflü pasta görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflü salam görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada küflü meyve görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ekmeği küflü görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflü peynir yemek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işleri yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflü iğne görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments