Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü domates görmek

Rüyada küflü domates görmek

Rüyada küflü domates görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflü domates gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Rüyada küflenmiş domates görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, eskileri yâd edeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflü domates görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kazancının yerine gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada küflü börek görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, ticaretin önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflü kapı görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, moralin bozulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işarettir.

Rüyada küflü duvar görmek herkesten ileriye gideceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada küflenmiş et görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işarettir.

Rüyada küflenmiş portakal görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sırların ortaya çıkmasına, işlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflenmiş limon görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments