Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş ev görmek

Rüyada küflenmiş ev görmek

Rüyada küflenmiş ev görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, sıkıntıların artacağına, ekmeğinin de artacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalettir.

Rüyada küflenmiş ev gördüyseniz:

  • Varsa eşiniz veya sevdiğiniz ile aranızı daha yeni düzeltmişken olumsuz gelişmelere izin vermemelisiniz.

Rüyada küflü ev görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflenmiş ev görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi küflü görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına inanılır.

Rüyada evde küf görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada küflü kaşar peyniri görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küflü makas görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına delalet eder.

Rüyada küflenmiş ekmek yediğini görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, aradaki buzların eritileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küf böceği görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments