Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş ceviz görmek

Rüyada küflenmiş ceviz görmek

Rüyada küflenmiş ceviz görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş ceviz gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Rüyada küflenmiş ceviz görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada küflü ceviz görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulur.

Rüyada küflenmiş yufka görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına delalet eder.

Rüyada küflü ekmek yediğini görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada küflü iğne görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işarettir.

Rüyada küflü eşya görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, tövbe etmeye, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflü peynir yemek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerin bir anda azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflü yoğurt görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments