Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü tabak görmek

Rüyada küflü tabak görmek

Rüyada küflü tabak görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ayaklandıracağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, hayallerine kavuşacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada küflü tabak gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Rüyada küflü tabak görmek olaylı günler geçireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflü domates görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflü ekmek atmak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalettir.

Rüyada küf yemek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada küflü makas görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflü altın görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada küflenmiş hamur görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş yatak görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments