Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş salça görmek

Rüyada küflenmiş salça görmek

Rüyada küflenmiş salça görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına alamet eder.

Rüyada küflenmiş salça gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Rüyada küflü salça görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş salça görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada domates salçası görmek işlerin düze çıkarılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına tabir olunur.

Rüyada salça satın almak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek yeni şeyler deneneceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulur.

Rüyada salçalı bulgur görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada salçalık domates görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salçalı yemek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments