Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş kaşar görmek

Rüyada küflenmiş kaşar görmek

Rüyada küflenmiş kaşar görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada küflenmiş kaşar gördüyseniz:

  • Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler.

Rüyada küflü kaşar peynir görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflenmiş kaşar görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sayılacağına ve sevileceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Rüyada küflü kaşar görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küflü kaşar peyniri görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşarlı köfte görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski kaşar görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada kaşarlı pide görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada kaşar görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments