Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuduz olmak

Rüyada kuduz olmak

Rüyada kuduz olmak bolluğun ve verimin de artacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalet eder.

Rüyada kuduz olmak gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada siyah kuduz köpek görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada kuduz olmak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Rüyada kuduz insan görmek maceralara atılacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, uzun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kuduz olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuduz köpekten kaçmak huzurunun bozulacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kuduz olduğunu görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, uygulayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada kuduz köpek görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuduz kedi görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments