Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuduz köpekten kaçmak

Rüyada kuduz köpekten kaçmak

Rüyada kuduz köpekten kaçmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada kuduz köpekten kaçmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız durumunda resmi, hukuki ya da kurumsal konular lehinize dönebilir.

Rüyada kuduz köpekten kaçmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalettir.

Rüyada kuduz köpek öldürmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine delalettir.

Rüyada siyah kuduz köpek görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kuduz köpek ısırması görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuduz köpek görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kuduz kurt görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments