Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kuduz olduğunu görmek

Rüyada birinin kuduz olduğunu görmek

Rüyada birinin kuduz olduğunu görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rahat şekilde geçineceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin kuduz olduğunu gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kuduz olmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kuduz olmuş insan görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuduz kurt görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuduz görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuduz kedi görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yiyip içeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada kuduz köpek görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kuduz olduğunu görmek dertlerinin günden güne artacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments