Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuduz insan görmek

Rüyada kuduz insan görmek

Rüyada kuduz insan görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret eder.

Rüyada kuduz insan gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Rüyada kuduz insan görmek el açmayacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kuduz olmuş insan görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kuduz olduğunu görmek epey bir zarara uğrayacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kuduz görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kuduz köpek öldürmek işte başarılı adımlar atılacağına, koyu muhabbette kalacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kuduz aşısı olmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Helin

Merhaba rüyamda kuduz olan bir erkek insanları ısırmak için ortalıkta herkesin üstüne koşuyordu özellikle anneme dikkat ettiğimiz için onu ısırmaya çalışıyordu bu rüyanın anlamı nedir acaba?

Hülya

Rüyamda mavi gözlü kuduz olmuş 14 yaşlarına yakın bir erkek çocuğu görüyordum ve etrafa saldırıyordu nereye kaçtıysam oraya geliyordu karanlık bir yere giriyordum orayada geliyordu peşinde biri vardı kovalayan ama o kendine hakim olamıyordu bana her yaklaştığında çok yüksek yerlere tırmanıp yada çok yüksek yerden atlamak zorunda kalıyordum tam o anlarda ismimle hitap edip sesi ne kadar uzak olursam olayım kulağımda olurdu ve sanki zaten benim peşimde olan biriymiş gibi konuşuyordu