Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuduz kedi görmek

Rüyada kuduz kedi görmek

Rüyada kuduz kedi görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, işlerin kapanacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Rüyada kuduz kedi gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Rüyada kuduz kedi görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına yorulur.

Rüyada kuduz aşısı olmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuduz insan görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, net bir bakış açısı kazanacağına delalettir.

Rüyada kuduz olmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hayırlı işe, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada kuduz olmuş insan görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kuduz köpek öldürmek itibarın ve makamın yükseleceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, durulacağına alamet eder.

Rüyada kuduz görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments