Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yılan sokması görmek

Rüyada küçük yılan sokması görmek

Rüyada küçük yılan sokması görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işarettir.

Rüyada küçük yılan sokması gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada küçük gri yılan görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek planlarının gerçekleşeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük mavi yılan görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine inanılır.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek maddi olarak zayıflayacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, işinde dar boğaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük sarı yılan görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret eder.

Rüyada ince küçük yılan görmek hayallerin gerçekleşeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada küçük küçük yılan görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments