Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük sarı yılan görmek

Rüyada küçük sarı yılan görmek

Rüyada küçük sarı yılan görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük sarı yılan gördüyseniz:

  • Bir mal alışından kaynaklanan sorun yüzünden akrabalarınız ile aranız açılabilir.

Rüyada küçük sarı yılanlar görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, para kazanmasına da vesile olacağına delalet eder.

Rüyada sarı küçük yılan görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına işarettir.

Rüyada küçük sarı yılan görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Rüyada küçük erkek çocuğa sarılmak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bebek sahibi olunacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına delalet eder.

Rüyada küçük sarı kedi görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük kıza sarılmak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada küçük bir çocuğa sarılmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük sarı kurt görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, borca batacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments