Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski terlik giymek

Rüyada eski terlik giymek

Rüyada eski terlik giymek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski terlik giymek gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmeniz olaylar üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada eski terlik giymek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine tabir olunur.

Rüyada eskimiş terlik görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada eski terlik görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı çıkarıp terlik giymek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, yeterli kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı terlik giymek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah terlik giymek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işarettir.

Rüyada güzel terlik giymek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments