Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük sevgili görmek

Rüyada küçük sevgili görmek

Rüyada küçük sevgili görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalettir.

Rüyada küçük sevgili gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Rüyada küçük sevgili görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin küçüklüğünü görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Rüyada kendinden küçük sevgili görmek yüklü miktarda para kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sabit geliri olacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğu kurtarmak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına alamet eder.

Rüyada kendi küçüklük fotoğrafını görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada akvaryumda küçük balık görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bebeği büyümüş görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments