Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi küçüklük fotoğrafını görmek

Rüyada kendi küçüklük fotoğrafını görmek

Rüyada kendi küçüklük fotoğrafını görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yakında işlerinin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi küçüklük fotoğrafını gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada küçüklük fotoğrafını görmek çok zengin olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, bazı sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçüklük fotoğraflarını görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işarettir.

Rüyada kendi küçüklük fotoğrafını görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada küçüklük fotoğrafı görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, gözyaşına boğulacağına inanılır.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada erkek fotoğrafı görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada fotoğraf izlemek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments