Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kuşlar görmek

Rüyada küçük kuşlar görmek

Rüyada küçük kuşlar görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, başarısının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kuşlar gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı veya bireysel maddi pazarlıklarda şanslar yakalanabilir ya da farklı ufaklı büyüklü fırsatlarla karşılaşılabilir.

Rüyada küçük beyaz kuşlar görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kuşlar görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada küçük muhabbet kuşu görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalettir.

Rüyada renkli küçük kuşlar görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada havada uçan kuşlar görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kuşlarla konuşmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada serçe kuşu tutmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments