Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli küçük kuşlar görmek

Rüyada renkli küçük kuşlar görmek

Rüyada renkli küçük kuşlar görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada renkli küçük kuşlar gördüyseniz:

  • Kendinizi her anlamda geliştirebilir, yeni yerler görebilir veya ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Rüyada renkli küçük kuşlar görmek nefsine uyacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Rüyada küçük beyaz kuşlar görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada küçük kuşlar görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına rivayet eder.

Rüyada küçük muhabbet kuşu görmek planlarının bozulacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işaret eder.

Rüyada renkli kuşlar görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, zor durumda bırakacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk muhabbet kuşu görmek kazancının eksileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments