Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmağın taştığını görmek

Rüyada ırmağın taştığını görmek

Rüyada ırmağın taştığını görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kendi işinin patronu olunacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmağın taştığını gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada taşan ırmak görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada ırmak taşması görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmağın taştığını görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada taşmış ırmak görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında yürümek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek işaret eder.

Rüyada arabayla ırmağa düşmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki ırmak görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada ırmaktan abdest almak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, dargınların barışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments