Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek beyaz gül görmek

Rüyada tek beyaz gül görmek

Rüyada tek beyaz gül görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, huzura kavuşacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada tek beyaz gül gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada tek beyaz gül görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına yorulur.

Rüyada tek kırmızı gül almak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gül almak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı tek gül görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, zararların üst üste geleceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işarettir.

Rüyada tek gül görmek rahatının kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada tek bir gül görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına işarettir.

Rüyada tek kırmızı gül görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada tek tel beyaz saç görmek ilerleyemeyeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments