Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini affetmemek

Rüyada birini affetmemek

Rüyada birini affetmemek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini affetmemek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, duygusal yaşamınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada birinin af dilediğini görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulur.

Rüyada günahlarının af olduğunu görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada afrika kıtasını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, kendi işine kavuşacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliden af dilemek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, canının sağ olacağına alamet eder.

Rüyada afganistanua gitmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına işaret eder.

Rüyada güney afrikaya gitmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalet eder.

Rüyada afrika görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine tabir olunur.

Rüyada afrika menekşesi görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments