Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada afrikaya gitmek

Rüyada afrikaya gitmek

Rüyada afrikaya gitmek her attığı adımı paraya çevireceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, herkesin yardımına koşacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işarettir.

Rüyada afrikaya gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz.

Rüyada afrikaya gitmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada afganistanua gitmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada güney afrikaya gitmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada sevgiliden af dilemek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden af dilemek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birini affettiğini görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gıybet edeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölüden af dilemek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada afrikalı görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments