Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soyulmuş elma yemek

Rüyada soyulmuş elma yemek

Rüyada soyulmuş elma yemek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, amaçlardan sapmaya, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada soyulmuş elma yemek gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Rüyada elma soyup yemek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, nazara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada soyulmuş elma yemek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet eder.

Rüyada soyulmuş elma görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada şeftali soyup yemek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada meyve soyup yemek canının ve malının garantide olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz soyup yemek sevincinin üzüntüye döneceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada sarımsak soyup yemek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada portakal soyup yemek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments