Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bilezik görmek

Rüyada küçük bilezik görmek

Rüyada küçük bilezik görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada küçük bilezik gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Rüyada küçük altın bilezik görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işlerin yavaşlayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük bilezik görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kola bilezik takmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, evlatlarından hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik hediye etmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine işarettir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak birçok yeni fikir edinileceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, namının yürüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments