Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağına almak

Rüyada kucağına almak

Rüyada kucağına almak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kucağına almak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul yatırımları, anlaşmalar ya da resmi evraklar gibi konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kucağinda birinin öldüğünü görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu kucağına almak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzuyu kucağına almak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu kucağında görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kucağına yatmak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine yorulur.

Rüyada kucağa yatmak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments