Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılmış köpek görmek

Rüyada asılmış köpek görmek

Rüyada asılmış köpek görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada asılmış köpek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada asılmış köpek görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine inanılır.

Rüyada kasapta asılı et görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya işaret etmektedir.

Rüyada ipe asılı insan görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada asılmış birini görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamaşırları asılı görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada asılı çamaşır görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkonda asılı çamaşır görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarda asılı gelinlik görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments