Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılmış birini görmek

Rüyada asılmış birini görmek

Rüyada asılmış birini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada asılmış birini gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada beyaz çamaşır asılı görmek işlerini düzene sokacağına, yol yordam öğretileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Rüyada asansörde asılı kalmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına inanılır.

Rüyada asılı birini görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencerede asılı kalmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Rüyada duvarda asılı kuran görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere asılı kalmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asılı ip görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, dirliğin bozulabileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments