Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşırları asılı görmek

Rüyada çamaşırları asılı görmek

Rüyada çamaşırları asılı görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamaşırları asılı gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Rüyada çamaşırları asılı görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada asılmış beyaz çamaşır görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda asılı çamaşır görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır asılı görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ipe asılmış çamaşır görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada asılmış çamaşırlar görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, mal sahibi olacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipe asılı çamaşır görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalet eder.

Rüyada ipte çamaşır asılı görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments