Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda asılı çamaşır görmek

Rüyada balkonda asılı çamaşır görmek

Rüyada balkonda asılı çamaşır görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada balkonda asılı çamaşır gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Rüyada balkonda asılı çamaşır görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada balkonda asılı halı görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada balkonda asılı kalmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada ipte asılı beyaz çamaşır görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine delalettir.

Rüyada asılmış beyaz çamaşır görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada asılmış çamaşır görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, kazanılan paranın artacağına inanılır.

Rüyada ipte çamaşır asılı görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada çamaşır asılı görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments