Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuba mescidini görmek

Rüyada kuba mescidini görmek

Rüyada kuba mescidini görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine inanılır.

Rüyada kuba mescidini gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Rüyada kuba mescidini görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine yorulur.

Rüyada ebu kubeys dağını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kubilay görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Rüyada mescidi nebevi namaz kılmak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına yorulur.

Rüyada cami mescit görmek ruhen güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mescit görmek helal kazanca sahip olunacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mescidde olmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada mescitten çıkmak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments