Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ebu kubeys dağını görmek

Rüyada ebu kubeys dağını görmek

Rüyada ebu kubeys dağını görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, yardımın alınacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, başarılarının devamının geleceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ebu kubeys dağını gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var.

Rüyada ebu kubeys dağını görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada kuba mescidini görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada kubilay görmek mesleğindeki başarısının artacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada ebu talibi görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada bebeğini emeklerken görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine delalet etmektedir.

Rüyada ebu süfyanı görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, fakirlikten kurtulmaya, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek emeklemesi görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada emekleyen birini görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yersiz yere suçlanacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments