Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kubilay görmek

Rüyada kubilay görmek

Rüyada kubilay görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kubilay gördüyseniz:

  • Aşırı duygulardan veya duygularınızı göstermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kubilay görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuba mescidini görmek mal kayıpları da yaşayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ebu kubeys dağını görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments