Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekil çizmek

Rüyada şekil çizmek

Rüyada şekil çizmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada şekil çizmek gördüyseniz:

  • Dengesiz bir kişilik sergilemeyin.

Rüyada şekil çizmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada hamura şekil vermek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına inanılır.

Rüyada saça şekil vermek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, dinini yaşayacağına işarettir.

Rüyada sesli bir şekilde ağlamak fakirlik yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşa şekil vermek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işaret eder.

Rüyada toplu şekilde namaz kılmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına alamet eder.

Rüyada çamurdan şekil yapmak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sesli şekilde ağlamak zor günlerden geçeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, maddi kriz yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments