Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılı kalmak

Rüyada asılı kalmak

Rüyada asılı kalmak umutlarının kırılacağına, istihdam edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada asılı kalmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Rüyada bir yere asılı kalmak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipte asılı kalmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kendisine ev alacağına delalet eder.

Rüyada bir yerde asılı kalmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kötü haberler alınacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pencerede asılı kalmak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, son model arabaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkonda asılı kalmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ağaçta asılı kalmak herkesin istediği şeye kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada asılı kalmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments