Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köz tutmak

Rüyada köz tutmak

Rüyada köz tutmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, işlerin eski haline döneceğine işaret eder.

Rüyada köz tutmak gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Rüyada köz tutmak yaşanan maddi problemlerin artacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateş köz görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada közde mısır yemek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan köz görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına işarettir.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada közde patlıcan görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet eder.

Rüyada kömür közü görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada közde ekmek pişirmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, başarılarının devam edeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments