Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan köz görmek

Rüyada yanan köz görmek

Rüyada yanan köz görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada yanan köz gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Rüyada yanan köz görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı köz biber görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada közlenmiş yeşil biber yemek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada közlenmiş et yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köz söndürmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına delalet eder.

Rüyada közde ekmek pişirmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ocakta köz görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sobada köz görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, birçok ortaklık kurulacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments