Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür közü görmek

Rüyada kömür közü görmek

Rüyada kömür közü görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kömür közü gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada közlenmiş kömür görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına delalet eder.

Rüyada kömür közü görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada köz kömür görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine işaret eder.

Rüyada köz söndürmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kor köz görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, makam ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada közde patates görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, büyük takdir toplanacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada közü söndürmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada odun közü görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments