Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun yünü yıkamak

Rüyada koyun yünü yıkamak

Rüyada koyun yünü yıkamak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına yorulur.

Rüyada koyun yünü yıkamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada koyun yünü yıkamak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, şansının kendinden yana olacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada koyun yün yıkamak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun yünü yıkadığını görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun yünü toplamak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada kirli koyun yünü görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada koyun yünü kırpmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz koyun yünü görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyunun yününü görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments