Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılacağını duymak

Rüyada asılacağını duymak

Rüyada asılacağını duymak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, elde edilecek menfaatlere, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada asılacağını duymak gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Rüyada asılacağını duymak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına yorulur.

Rüyada balkonda asılı halı görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, iş hayatında saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada asılmış insanlar görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada duvarda asılı kuranı kerim görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipte asılı kalmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını asılı görmek yetkili bir göreve atanacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde asılı kalmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumda asılı kalmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments