Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını asılı görmek

Rüyada arkadaşını asılı görmek

Rüyada arkadaşını asılı görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, geçim derdinin sona ereceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını asılı gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Rüyada arkadaşını asılı görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, önemli bir şahsiyet olacağına tabir olunur.

Rüyada tavanda asılı kalmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asılı kadın görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına delalettir.

Rüyada asılı çorap görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada duvara asılı halı görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada asılı koyun görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işaret eder.

Rüyada asılı elbise görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına inanılır.

Rüyada havada asılı durmak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments