Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruk yağı yemek

Rüyada kuyruk yağı yemek

Rüyada kuyruk yağı yemek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yanlış kararlar vereceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruk yağı yemek gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Rüyada kuyruk yağı yemek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyruk yağı görmek çok büyük bir rahata ereceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada koyun kuyruk yağı görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada sana yağı yemek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulur.

Rüyada hayvan yağı yemek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, malının artacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada domuz yağı yemek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, küs kimselerin barışacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada balık yağı yemek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek yağı görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments