Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan yağı görmek

Rüyada hayvan yağı görmek

Rüyada hayvan yağı görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada hayvan yağı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada hayvan yağı yemek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan yağı görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayçiçeği yağı görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruk yağı görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yarasını saracağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına rivayet eder.

Rüyada makine yağı görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına yorulur.

Rüyada balık yağı yemek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada etin yağını görmek mal ve para kazanılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada yağı dökmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments