Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gördüğün kişiye aşık olmak

Rüyada gördüğün kişiye aşık olmak

Rüyada gördüğün kişiye aşık olmak bir sebeple işsiz kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine inanılır.

Rüyada gördüğün kişiye aşık olmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada aşık olunan kişiden çıkma teklifi almak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret eder.

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle kavga etmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle barışmak dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, moralin bozulacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiden çıkma teklifi almak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments