Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovanın içinde su görmek

Rüyada kovanın içinde su görmek

Rüyada kovanın içinde su görmek makamını kaybedeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kovanın içinde su gördüyseniz:

  • Birilerinin size karşı çok maddiyatçı davranması yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kovanın içinde su görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kovanın içinde temiz su görmek helal lokmalar yiyeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalettir.

Rüyada kovanın içinde balık görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada kovanın içinde süt görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, başarı ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kovan arı görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına rivayet eder.

Rüyada arı kovanı görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada kovanda arı görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kurşun kovanı görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments