Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovanın içinde süt görmek

Rüyada kovanın içinde süt görmek

Rüyada kovanın içinde süt görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, kıdem atlayacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kovanın içinde süt gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Rüyada kovanın içinde süt görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kovanın içinde temiz su görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada kovanın içinde su görmek çok kötü günler yaşayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına inanılır.

Rüyada kovanın içinde balık görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet etmektedir.

Rüyada bal kovanı görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada boş arı kovanı görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kovanda arı görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada bal arısı kovanı görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments