Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarken yakalanmak

Rüyada koşarken yakalanmak

Rüyada koşarken yakalanmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada koşarken yakalanmak gördüyseniz:

  • Bir karşılığı olmayacağını fark ettiğiniz işlerden veya yardım etmeniz durumunda bir karşılık alamayacağınız kişilerden uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada koşarken yakalanmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kazancın arttırılacağına inanılır.

Rüyada birinin koşarken düştüğünü görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hayatının düzene gireceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Rüyada koşarak arabaya binmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dört nala koşan at görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşan görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, parasına da para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşan domuz görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulur.

Rüyada koşan hayvanlar görmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments