Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin koşarken düştüğünü görmek

Rüyada birinin koşarken düştüğünü görmek

Rüyada birinin koşarken düştüğünü görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada birinin koşarken düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya anlaşmalar bazında şanslarınız söz konusu olabilir.

Rüyada birinin koşarken düştüğünü görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada koşarken düştüğünü görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, şöhret elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşarken havalanmak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepeden koşarak inmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, dertlerinden arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşarak arabaya binmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koşarak denize girmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşarak işe gitmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments