Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup bayılmak

Rüyada korkup bayılmak

Rüyada korkup bayılmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sorunlarını çözebileceğine delalet eder.

Rüyada korkup bayılmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada korkudan bayılmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, canının ve malının garantide olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına inanılır.

Rüyada korkup bayılmak kazancını çoğaltacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sıkıntıların azalacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığın birinin bayıldığını görmek ters giden durumların düzeltileceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına yorulur.

Rüyada ağlamak bayılmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin bayıldığını görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada annemin bayıldığını görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, zafer ve zenginlik getireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada hastalıktan bayılmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına alamet eder.

Rüyada eşinin bayıldığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments