Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak bayılmak

Rüyada ağlamak bayılmak

Rüyada ağlamak bayılmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, büyük atılımlar yapılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, geniş rızık elde edeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlamak bayılmak gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Rüyada ağlamak ve bayılmak yaptığı iş ile başarılı olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet eder.

Rüyada ağlamak bayılmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada ağlamaktan bayılmak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, başarısının azalacağına delalet eder.

Rüyada hasta olmak bayılmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun bayıldığını görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın bayıldığını görmek emeğinden hayır göreceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada imam bayıldı görmek doğruluktan ayrılmayacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin bayıldığını görmek başarısının düşeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments